Vinst med 16-2 i seriepremiären!

Seriepremiären mot IK Guts Finspång slutar i en makalös vinst efter siffrorna 16-2!
Efter en första period som var allt för dålig av MB så bestämde sig Svinen att skärpa sig. Detta var klokt av Svinen, då de hade hela 135 personer på läktaren att imponera på. Målen öste in och hela 5 rookies fick göra sina första mål i MB-tröjan! Däribland Strand som valde att slå till med ett hattrick i debuten, kaxigt! Walle ville inte vara sämre själv och producerade 3+1, dock var Järpen poängbäst idag med 5 assist.
Matchens DumDum gick till Hagel som på något sätt lyckades kasta klubban 5 meter upp i luften vid ett direktskottsförsök. Det ryktades om att någon saboterat Hagels klubba genom att smörja in den med glidmedel, ingen utav de andra Svinen ville dock kommentera detta rykte…
Sist men inte minst vill vi tacka Waaler i sekretariatet som bjöd publiken på en otrolig show! Han hoppas vi syns igen på nästa hemmamatch den 5/11 i Linköpingsderbyt mot Mighty Ravens. Det ryktas även om att diverse tävlingar kommer dyka upp på vår Facebook och Insta inför denna match, så håll utkik efter detta!
Återigen tack till alla som kom, syns i dimman!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *