Börja spela i HKL Make Believes

Efter seriesegern 2019/2020 var HKL Make Believes återigen favoriter till att vinna den åtråvärda division 4 trofén. Tyvärr blev säsongen 2020/2021 inställd och föreningen fick inte möjlighet att fylla prisskåpet med en ytterligare buckla. Nästa säsong är det nya tag. Vill du fortsätta eller återuppta hockeykarriären i Make Believes? Du är då välkommen att ansöka om en plats i truppen säsongen 2021/2022 genom att fylla i ansökningsformuläret nedan. Uttagningen består av två träningar samt en internmatch. Vilka spelare som blir uttagna avgörs bland annat på spelförmåga, vilket betyder att vi inte tar emot nybörjare. Blir du uttagen kommer det finnas förrådsplats för utrustning och viss tillgång till röda hockeybyxor och vit hjälm. Vi kan inte erbjuda full utrustning till uttagningen! Ni kommer att bli kontaktad innan uttagningen med mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *