Make Believes ansluter till UHL

Det står nu klart att Make Believes från och med säsongen 2022/2023 kommer att spela i universitetsligan, UHL, utöver de ordinarie matcherna i division 4.

Sedan tidigare spelar redan universiteten KTH, Uppsala, Karolinska, Jönköping university, Chalmers och Lund i ligan och vi ser mycket fram emot att ställas mot våra universitetskonkurrenter i världens bästa sport. Matcherna i UHL är mer än bara matcher, det är en upplevelse där hemmalaget förväntas ordna med sovplatser och gemensam middag och fest. Här har man då som hemmalag möjlighet att visa upp sitt universitets bästa sida. En del kring detta är att få gästande lag att känna sig välkomna. Tveka därför inte att ansluta till den lokal som MB och gäster befinner sig på när klockan börjar närma sig midnatt.

För att kunna tillgodose gästande lags behov och de ökade kostnader som tillkommer för MB kommer vi att på UHL-matcher ta en entréavgift på hela 25 kronor per åskådare. Dessa kommer kunna gå att köpa på campus i lagom tid före match, och även ett begränsat antal på plats.

Vi hoppas att föreningens fans är lika taggade på detta nya äventyr som vi är och att vi får möjlighet att bräcka KTH’s genomsnittliga publiksiffra på 500 åskådare per match.

Ses på Stångebroområdet nästa hemmamatch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *