Krigarseger mot Ravens!

Sista matchen innan juluppehållet och oj vilken match det var! En liten men extrem stark trupp på 12+1 man tog sig ner till Stångebro denna fredagen och gjorde en äkta kämparinsats som ledde till en seger med 5-4 mot Ravens! Matchen börjar tungt med ett snabbt mål emot Svinen redan efter 25 sekunder. Viman i målet, som gjorde sin första match sedan lyktstolpe-incidenten, fick alltså ingen drömstart i comebacken… Men Svinen kom snabbt tillbaka och spelade en enastående hockey med hög disciplin och jävla kämparglöd, period 1 slutar 2-2.

2:a perioden fortsätter starkt från svinen och kanske den bästa hockeyn för säsongen liras, där Örnen och Asklunds viktiga kassar leder till en ledning med 2-4 för Svinen inför sista.

3:e perioden börjar svinen bli trötta, dock inte svintrötta.. Sillen, som gör sitt första mål för MB, fixar en go utökning till 2-5. Sedan kommer Ravens tillbaka och efter jävla pannben och fortsatt hockeyguld håller Svinen undan, trots att Ravens hade rejält tryck de sista två minutrarna med 6 man på plan.

Matchens lirare idag blir givet de två backparen med Harry, Kjerfve, Asklund och Thomelius! Dessa fyra spelade vartannat byte hela matchen och utan dessa hade vi aldrig vunnit derbyt!