Säsongen i revy och nya styrelsen för 2018/2019

Ännu ett år av hockey som kommit och gått, och bara Stanley Cup-finalen är kvar för svinen att avnjuta. Vi tittar tillbaka på den gångna säsong med en topp 3 placering i division 4, finalplats i NSM-Trondheim, tre stycken nollor(!) i seriespelet, och sist men inte minst ett förmodat nytt rekord i antal konsumerade pilsner i G-punkten. Mycket kul!

Blickar vi framåt har svinen en händelserik säsong att se fram emot. Förutom det vanliga seriespelet i division 4 kommer svinen att arrangera den prestigefyllda turneringen NSM, som tar plats i Linköping under våren 2019. Ett event som bara förekommer var 6:e(!) år. En månad senare går SOF av stapeln, där svinen har som tradition att ställa upp med ett gediget bidrag.

För att tackla nästa säsongs stora utmaningar har Make Believes tagit fram en styrelse med fler medlemmar än någonsin. Även en NSM-grupp har blivit tillsatt, som kommer ha det fulla ansvaret för att NSM år 2019 blir en braksuccé.

Kommande säsongs styrelse är följande:

 • Ordförande: Eric Rogsäter
 • Kassör: Pontus Lundbäck
 • Sportchef: Charlie Johnsson
 • Coach: Daniel Lundin
 • Ass. Coach: Ludvig Elster
 • Eventansvarig: Adam Tham
 • Samarbetsansvarig: Jakob Källgren
 • Webmaster: Gustav Svennas
 • Rookiechef: Filip Söderqvist
 • KK-Ansvarig: Pelle Lund
 • Senior Advisor: Anton Ernstig
 • Ledamot: Oliver Johansson
 • Inventariechef: Erik Liukko
 • NSM-ansvariga:
  • Adam Tham
  • Ludvig Kanon
  • Pontus Lundbäck
  • Eric Rogsäter
 • NSM-rådgivare:
  • Anton Ernstig
  • Martin Claesson
  • Ludvig Elster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *