Härlig fredag i Motala

HC Wettern/MAIF – HKL Make Believes 2-15
Svinen samlades i G-punkten en dimmig fredagskväll och fyllde släpet med hockeygrejerna för att röra sig mot Motala. Hagel hade som vanligt strul med vägbeskrivningen vilket resulterade i ännu en felkörning. Svinen hade även tre tapra krigare som skrev tenta till 18 för att sedan racea ner till Motala.
Period 1:
MB tar tag i taktpinnen direkt från start och Källgren kliver in och stänker upp en balja i botre krysset efter 5 minuter. Järpen bär sedan sin första femma vilket resulterar i 3 mål på 3 byten för järpens superkedja. Anmärkningsvärt är att Degeryd stänkter in sin första balja i MB-tröjan. I slutet av sista perioden får hagel en tackling av linjedomaren vilket gör att han tappar pucken och Wettern kan reducera till 1-4.
Period 2:
Järpen fortsätter att leda laget framåt i andra perioden och Wettern börjar tappa humöret vilket resulterar i att svinen vinner andra perioden med 0-7. I period 2 står Risberg för ett supermål då han skrinnar förbi båda backarna i 100 km/h och lyfter in en backhand i nättaket vilket var hans första mål i MB.
Period 3:
I tredje perioden börjar alla spelare sukta efter fredagsbärsen och matchen börjar slå av lite. Svinen håller dock i och vinner även sista perioden med 1-4. Efter matchen står de en rad av ungdomar som vill ha Järpens autograf efter han har presterat enorma 7 poäng på en match!
MB vill också rikta ett enormt stor tack till de 7 supportrarna som tog sig till Motala för att heja fram MB till en seger!
Dessa tapra supportrar var: Leo Westman, Adam Lundell, Linus Simmerlein, Calle Kock, Rasmus Rudberg, Mikael Kahler och Gustav Johansson. Stort tack till er grabbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *