Nyheter

Nyhetsarkiv

 • Vinst med 16-2 i seriepremiären!

  Vinst med 16-2 i seriepremiären!

  Seriepremiären mot IK Guts Finspång slutar i en makalös vinst efter siffrorna 16-2! Efter en första period som var allt för dålig av MB så bestämde sig Svinen att skärpa sig. Detta var klokt av Svinen, då de hade hela 135 personer på läktaren att imponera på. Målen öste in och hela 5 rookies fick …Läs mer »
 • Säsongen i revy och nya styrelsen för 2018/2019

  Säsongen i revy och nya styrelsen för 2018/2019

  Ännu ett år av hockey som kommit och gått, och bara Stanley Cup-finalen är kvar för svinen att avnjuta. Vi tittar tillbaka på den gångna säsong med en topp 3 placering i division 4, finalplats i NSM-Trondheim, tre stycken nollor(!) i seriespelet, och sist men inte minst ett förmodat nytt rekord i antal konsumerade pilsner …Läs mer »
 • Årets Rookies

  Årets Rookies

  Med en ny säsong kommer också en ny samling spelare för att röra om i truppen. Vi i MB vill stolt presentera de spelare som hade det lilla extra på årets uttagning och officiellt blivit en del av laget: Ville Lönnqvist – Tidigare från Täby HC Jakob Aronsson Källgren – Tidigare från Valbo HC Filip …Läs mer »
 • Ny huvudtränare

  Ny huvudtränare

  Daniel Elander kommer i och med säsongen 2017/2018 ta över ansveret som huvudtränare. Elander tar positionen efter att sedan tidigare spelat två säsonger i Make Believes.Läs mer »
 • Ny styrelse

  Ny styrelse

  Ny styrelse är beslutad i och med årsmötet som gick av stapeln i måndags. På följande sett kommer styrelsen se ut verksamhetsåret 2017/2018: Ordförande – Hugo Moritz Vice ordförande – Ludvig Elster Kassör – Charlie Johnsson Sportchef – Pontus Iversen Eventansvarig – Hampus Svanholm KK-ansvarig – Eric Rogsäter Uthyrning/Domare – Adam Ågren Webmaster/Sekreterare – Gustav …Läs mer »
 • Nya damasker, nytt samarbete

  Nya damasker, nytt samarbete

  Make Believes kan stolt presentera att de skrivit ett nytt samarbete med eventföretaget Sjutton22. Sjutton22 syns på MB’s nya blåa hemmadamasker, och det lär inte vara sista gången vi hör om detta samarbete.Läs mer »
 • Ny hemsida

  Ny hemsida

  Make Believes kan med glädje presentera en ny hemsida som är tänkt att ta alla besökare med storm. En del nya funktioner lär dyka upp under tiden. Har ni tur får vi se en återkomst av MB-bloggen!Läs mer »