Nyheter

Nyhetsarkiv

 • Krigarseger mot Ravens!

  Krigarseger mot Ravens!

  Sista matchen innan juluppehållet och oj vilken match det var! En liten men extrem stark trupp på 12+1 man tog sig ner till Stångebro denna fredagen och gjorde en äkta kämparinsats som ledde till en seger med 5-4 mot Ravens! Matchen börjar tungt med ett snabbt mål emot Svinen redan efter 25 sekunder. Viman i …Läs mer »
 • Make Believes ansluter till UHL

  Make Believes ansluter till UHL

  Det står nu klart att Make Believes från och med säsongen 2022/2023 kommer att spela i universitetsligan, UHL, utöver de ordinarie matcherna i division 4. Sedan tidigare spelar redan universiteten KTH, Uppsala, Karolinska, Jönköping university, Chalmers och Lund i ligan och vi ser mycket fram emot att ställas mot våra universitetskonkurrenter i världens bästa sport. …Läs mer »
 • MB vinner måstematchen

  MB vinner måstematchen

  Make Believes plockade igår hem ännu en derbyseger då vi besegrade Mighty Ravens med 8-6! Matchens lirare blev Mölle efter otroligt stabil backinsats. En annan utmärkelse i matchen går till Hjalle som gör sitt första mål i MB-tröjan. Detta var inte heller vilket mål som helst utan ett stenhårt slagskott från kanten i PP som …Läs mer »
 • Stabil vinst mot IK Guts

  Stabil vinst mot IK Guts

  Matchreferat HKL Make Believes – IK Guts Finspång 7-4 (2-1, 3-2, 2-1), spectators 101 Fredagskväll och åter tillbaka i det som kommit att ha blivit MBs hemmaborg denna säsong, präktiga SAAB Arena. Med temperaturer i bastuklass kunde man inte annat än förvänta sig att hallen skulle koka i ett slag om slätten. Speciellt då det …Läs mer »
 • Tack för allt Daniel ”Ludaz” Lundin!

  Tack för allt Daniel ”Ludaz” Lundin!

  Den 3 december 2021 markerar ett viktigt tillfälle i MB:s historia. Efter 6 säsonger, 74 matcher och 77 poäng är det dags att säga adjö till Daniel ”Ludaz” Lundin. I sin sista match i MB-tröjan gör Ludaz sitt första hattrick som ett sista tack till Svinen. Vi själv är oerhört stolta över att ha fått …Läs mer »
 • Ny seger och nytt publikrekord när Black Wings gästade

  Ny seger och nytt publikrekord när Black Wings gästade

  MB tar hem segern i toppmatchen mot Black Wings med 5-2!! Matchens lirare blir vår egen vägg i målet Daniel efter att stoppat 32 puckar! Vi vill även rikta ett stort tack till alla 165 åskådare som togs sig till hallen vilket även är ett publikrekord för MB!Läs mer »
 • Seger 7-4 i Linköpingsderbyt

  Seger 7-4 i Linköpingsderbyt

  MB vinner Linköpingsderbyt mot Mighty Ravens efter en tuff match i iskalla C-hallen. Hatten går till Snygg-Victor som bjuder på 2 kassar samt en otroligt mäktig Movember-mustach. Jidbratt räddar 27 av 31 puckar, han passar på att tacka sekket som la till några extra skott i statistiken i utbyte mot några streckbira. Han trodde sig …Läs mer »
 • Härlig fredag i Motala

  Härlig fredag i Motala

  HC Wettern/MAIF – HKL Make Believes 2-15 Svinen samlades i G-punkten en dimmig fredagskväll och fyllde släpet med hockeygrejerna för att röra sig mot Motala. Hagel hade som vanligt strul med vägbeskrivningen vilket resulterade i ännu en felkörning. Svinen hade även tre tapra krigare som skrev tenta till 18 för att sedan racea ner till …Läs mer »
 • Vinst med 16-2 i seriepremiären!

  Vinst med 16-2 i seriepremiären!

  Seriepremiären mot IK Guts Finspång slutar i en makalös vinst efter siffrorna 16-2! Efter en första period som var allt för dålig av MB så bestämde sig Svinen att skärpa sig. Detta var klokt av Svinen, då de hade hela 135 personer på läktaren att imponera på. Målen öste in och hela 5 rookies fick …Läs mer »
 • Säsongen i revy och nya styrelsen för 2018/2019

  Säsongen i revy och nya styrelsen för 2018/2019

  Ännu ett år av hockey som kommit och gått, och bara Stanley Cup-finalen är kvar för svinen att avnjuta. Vi tittar tillbaka på den gångna säsong med en topp 3 placering i division 4, finalplats i NSM-Trondheim, tre stycken nollor(!) i seriespelet, och sist men inte minst ett förmodat nytt rekord i antal konsumerade pilsner …Läs mer »
 • Årets Rookies

  Årets Rookies

  Med en ny säsong kommer också en ny samling spelare för att röra om i truppen. Vi i MB vill stolt presentera de spelare som hade det lilla extra på årets uttagning och officiellt blivit en del av laget: Ville Lönnqvist – Tidigare från Täby HC Jakob Aronsson Källgren – Tidigare från Valbo HC Filip …Läs mer »
 • Ny huvudtränare

  Ny huvudtränare

  Daniel Elander kommer i och med säsongen 2017/2018 ta över ansveret som huvudtränare. Elander tar positionen efter att sedan tidigare spelat två säsonger i Make Believes.Läs mer »
 • Ny styrelse

  Ny styrelse

  Ny styrelse är beslutad i och med årsmötet som gick av stapeln i måndags. På följande sett kommer styrelsen se ut verksamhetsåret 2017/2018: Ordförande – Hugo Moritz Vice ordförande – Ludvig Elster Kassör – Charlie Johnsson Sportchef – Pontus Iversen Eventansvarig – Hampus Svanholm KK-ansvarig – Eric Rogsäter Uthyrning/Domare – Adam Ågren Webmaster/Sekreterare – Gustav …Läs mer »
 • Nya damasker, nytt samarbete

  Nya damasker, nytt samarbete

  Make Believes kan stolt presentera att de skrivit ett nytt samarbete med eventföretaget Sjutton22. Sjutton22 syns på MB’s nya blåa hemmadamasker, och det lär inte vara sista gången vi hör om detta samarbete.Läs mer »
 • Ny hemsida

  Ny hemsida

  Make Believes kan med glädje presentera en ny hemsida som är tänkt att ta alla besökare med storm. En del nya funktioner lär dyka upp under tiden. Har ni tur får vi se en återkomst av MB-bloggen!Läs mer »