Tack för allt Daniel ”Ludaz” Lundin!

Den 3 december 2021 markerar ett viktigt tillfälle i MB:s historia. Efter 6 säsonger, 74 matcher och 77 poäng är det dags att säga adjö till Daniel ”Ludaz” Lundin.

I sin sista match i MB-tröjan gör Ludaz sitt första hattrick som ett sista tack till Svinen. Vi själv är oerhört stolta över att ha fått sett Ludaz av och på isen, med sitt otroliga ledarskap och hårda skott som får alla målvakter puckrädda.

Från oss alla, till Lundin, så önskar vi lycka till med föräldraskapet och återvändandet till Gävle!

Matchen då?

Sista hemmamatchen för 2021 visade sig vara en av de största vinsterna i Svinens historia. Wettern/Motala stod för motståndet och redan från andra minuten var MB i förarsätet.

Målen rasade in och första perioden slutade 7-0 efter sju olika målskyttar. Wettern hade några skott men inget som bekymrade Jidbratt i målet något värre.

I andra perioden ledde Svinen med 15-0, och här bestämde sig Piloten för att bjuda på lite publikunderhållning med en fight efter en armbågstackling.

Matchen slutar 23-1, där Jidbratts nolla sprack med fem minuter kvar. Vår kära målvakt blev då så sur att han knäckte klubban mor stolpen. Fy, tycker vi.

Oliven, Walle och Källis bjuder på åtta poäng var, men hjälmen går såklart till Ludaz som gör hattrick i sin sista match för MB.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *